Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult eerste kerstfilm: Best. Christmas. Ever!

Het is nu halverwege oktober en dat betekent één ding: de feestdagen komen er al weer aan. Misschien ben jij bezig met Sint Maarten, misschien denk je eerst aan Halloween… of toch al aan sinterklaas misschien? Kerst? Bij Netflix zijn ze al bezig met de kerstdagen, de Kerstman, rendieren en dergelijke. En een toffe nieuwe film: Best. Christmas. Ever!

Best. Christmas. Ever!

Twee jaar geleden, in november 2021, viel de filmtitel ‘Best. Christmas. Ever!’ al een keertje, maar pas in maart 2022 werd de potentiële nieuwe kersthit pas officieel aangekondigd door Netflix. En nu is Best. Christmas. Ever! dus eindelijk klaar voor release. Op 16 november aanstaande is het zover, want dan is menigeen klaarblijkelijk al bezig met het kerstfeest. Staat jouw kerstboom dan al in de woonkamer? Of tuig je hem pas op na 5 december?

Script en regie

Charles Shyer (bekend van The Noel Diary, Private Benjamin, Father of the Bride en The Parent Trap) heeft het verhaal van Best. Christmas. Ever! geschreven, samen met zijn ‘partner in crime’ Todd Calgi Gallicano. De regisseur van de kerstfilm is Mary Lambert, die eerder verantwoordelijk was voor Pet Semetary.

Verhaal

Maar waar gaat Best. Christmas. Ever! precies over? Nou: over kerst dus. Elk jaar weer slingert Jackie tijdens de feestdagen een opschepperige kerstnieuwsbrief de lucht in, waardoor haar oude studievriendin Charlotte zich voelt als een ‘klomp steenkool’. Wanneer Charlotte, haar man Rob en hun gezin door een speling van het lot voor de deur van Jackie en haar man Valentino terechtkomen, slechts enkele dagen voor Kerstmis, grijpt Charlotte haar kans om te bewijzen dat het ‘perfecte’ leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. Maar in haar overdreven poging om Jackie te ontmaskeren, verpest Charlotte bijna het hele kerstfeest voor beide families en moet ze uiteindelijk samenwerken met haar oude vriendin om de stukjes weer op hun plek te krijgen.

Cast van Best. Christmas. Ever!

De cast van Best. Christmas. Ever! bestaat uit:

  • Brandy Norwood (I Still Know What You Did Last Summer) als Jackie
  • Heather Graham (Austin Powers, Boogie Nights) als Charlotte
  • Jason Biggs (American Pie, Orange is the New Black) als Rob, Charlottes echtgenoot
  • Matt Cedeño (Power) als Valentino, Jackies echtgenoot

Best. Christmas. Ever! op Netflix

Best. Christmas. Ever! gaat dus op 16 november aanstaande in première op Netflix. Daarna heb je alle tijd van de wereld om de kerstfilm op te zetten alvorens het moment suprême, het kerstfeest zelf, daar is. Je kunt natuurlijk ook wachten tot Eerste of Tweede Kerstdag, al zou je daarvóór spoilers tegen kunnen komen… Hieronder kun je alvast wat fotootjes zien!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?