LOVE seizoen 3 Netflix

LOVE (2016)

LOVE gaat over de zoektocht naar de ideale man of vrouw. En dan hebben we het niet over de traditionele zoektocht naar de prins op het witte paard, maar de moderne variant.

Tegenwoordig ontmoeten we elkaar namelijk online. Spontaan een praatje maken met een mooie vrouw of een knappe man in de kroeg doen we natuurlijk al lang niet meer. Via online dating moet het gebeuren en in LOVE is het niet anders. In de droogkomische serie worden Gus (Paul Rust) en Mickey (Gillian Jacobs) gevolgd. Gus is een het type nerd, terwijl Mickey juist losgeslagen is. Ze hebben gemeen dat ze beide dolend zijn en samen proberen ze een relatie op te bouwen. Het levert herkenbaar ongemakkelijke momenten op, op het gebied van intimiteit, vertrouwen en liefde.

LOVE is een serie van Judd Apotow. De echte kenner van romantische komedies weet dan meteen over wie we het hebben. Apotow was namelijk ook al betrokken bij de succesvolle romcoms Bridesmaids, Knocked Up en Trainwreck. Het kan dus haast niet anders of LOVE wordt een heerlijke serie om weg te kijken. Vanaf 19 februari op Netflix.

Titel: LOVE (2 seizoenen)
Bekijk deze serie direct
Genre: Romantische komedie
Jaar: 2016
Duur: 30m
Leeftijd kijkersadvies: 12+
IMDb:
Toegevoegd op: 19-2-2016

Regisseur: Varieert
Acteurs: Steve Bannos, Gillian Jacobs, Victoria Profeta

Bekijk het volledige aanbod van Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?