Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt romcom Holidate aan met Emma Roberts

Emma Roberts Holidate Netflix

Netflix werkt aan een nieuwe romcom. Werden we afgelopen zomer verrast met onder meer To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth, mogen we nu uitkijken naar de romcom Holidate. Emma Roberts uit onder meer American Horror Story en Scream Queens heeft een hoofdrol te pakken in de film.

Holidate

McG’s Wonderland Productions is aan de slag gegaan met de nieuwe romcom Holidate. De romantische komedie-film volgt Sloane (Emma Roberts) en Jackson (nog niet gecast). De twee lijken wel eeuwig single te zijn en ze hebben dan ook een hekel aan feestjes. Iedere keer worden ze door hun familieleden beoordeeld. Nu Sloane en Jackson elkaar hebben ontmoet, beloven ze elkaar plechtig voortaan elkaars wederhelft te zijn bij feestjes voor de duur van één jaar.

Romcom

Holidate is zeker niet de eerste Netflix Original romcom. Afgelopen zomer werd zelfs omgetoverd tot The Summer of Love toen onder meer The Kissing Booth, To All The Boy’s I’ve Loved Before en Sierra Burgess is a Loser aan het aanbod werden toegevoegd. Het genre is dan ook erg populair bij de streamingdienst en met Holidate lijkt Netflix een nieuwe topper te pakken te hebben.

Holidate met Emma Roberts op Netflix

Een releasedatum voor Holidate is nog niet bekendgemaakt. Wel weten we al dat de hoofdrol in de film is weggelegd voor Roberts, eerder al te zien in onder meer American Horror Story en Paradise Hills. Hoofdrolspeler Jackson heeft nog geen gezicht gekregen. Tegelijkertijd met de aankondiging van de romcom werd ook direct duidelijk dat Tiffany Paulsen, die verantwoordelijk is voor het script, aan nog meer projecten werkt. Een daarvan is een romcom waar nog geen naam van bekend is.