Laatste nieuws over Netflix

Ontvang Twitterreminders voor nieuwe episodes

Het kijken van een serie is heerlijk en dat hebben heel veel mensen ontdekt sinds Netflix in september 2013 naar Nederland kwam. Door Netflix werd het eenvoudig om complete series in één ruk uit te kijken. Alleen, het nadeel is dat je dan soms (lang) moet wachten op het vervolg van een bepaalde serie.

Netflix wordt ongetwijfeld dagelijks overspoeld met vragen over wanneer een serie verder gaat. Er zijn wel schattingen te maken, maar zekerheden zijn er nooit. Toch lijkt Netflix de klant op een bepaalde manier tegemoet te willen komen. Een gebruiker van Twitter merkte namelijk op dat het officiële Twitter-account van Netflix een Reminder-knop test. Door op de knop ‘Tweet me a reminder’ te klikken kun je een tweet versturen met daar in onder andere de hashtag NetflixReminder.

Screenshot_2014-12-06-23-09-51Screenshot_2014-12-06-23-11-04
Op basis van deze tweets kan Netflix in de gaten houden wie er op de hoogte gehouden willen blijven worden. Zodra er dus een nieuwe aflevering van een bepaalde serie, in dit geval dus Marco Polo, online verschijnt ontvang je een reactie van het officiële Twitter-account van Netflix.

Ook wij zitten op Twitter en daar melden we iedere dag het nieuwste aanbod (dus ook de nieuwste afleveringen van series 🙂 ).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?