Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Netflix toont eerste foto van jonge Lady Danbury uit Bridgerton spin-off

Achter de schermen wordt niet alleen gewerkt aan een nieuw seizoen van Bridgerton, maar ook aan de spin-off genaamd Queen Charlotte. Netflix heeft nu een eerste foto gedeeld waarin we de jonge versie van Lady Danbury zien. Die rol is vergeven aan niemand minder dan Arsema Thomas.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

De makers van Bridgerton werken aan een miniserie waarin het draait om het vroegere leven van Queen Charlotte. Daarin is ook een rol weggelegd voor Lady Danbury. Waar eerder al bekend werd dat Golda Rosheuvel de jonge versie van Queen Charlotte vertolkt, is nu duidelijk dat de rol van de jonge Danbury vergeven is aan Arsema Thomas. Daarmee stapt zij in de voetsporen van Adjoa Andoh, die als Lady Danbury te zien is in Bridgerton.

Lady Danbury

Net als Queen Charlotte, speelt Lady Danbury een belangrijke rol in de spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story. In het eerste seizoen van Bridgerton bleek al dat ze een machtig en invloedrijk persoon is in Londen. Maar hoe zag haar jeugd er precies uit? Dat wordt duidelijk in deze spin-off.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Queen Charlotte

jonge Lady Danbury Queen Charlotte

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?