Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe afleveringen van Suits seizoen 6 komen in januari

Netflix voegt in januari nieuwe afleveringen van Suits seizoen 6 toe aan het aanbod. Enkele maanden geleden kondigde Netflix Suits seizoen 6 al aan, maar dit bleken niet alle afleveringen te zijn. Het restant komt op 25 januari.

December

Het viel veel fans van Suits destijds gelijk op dat niet alle afleveringen van seizoen 6 waren verschenen. Netflix gaf toen aan dat tegen het einde van 2018 de andere afleveringen zouden komen, maar nu blijkt dat dit ook niet haalbaar was voor de streamingdienst.

Nieuwe afleveringen Suits seizoen 6 op Netflix

Op 25 januari komt Netflix met nieuwe afleveringen van Suits seizoen 6. Momenteel staan afleveringen 1 tot en met 10 al online en de afleveringen 11 tot en met 16 komen er richting het einde van januari 2019 dus bij. Waarom het Netflix niet gelukt is om voor het einde van 2018 de afleveringen al toe te voegen aan het aanbod, maar gelukkig is de vertraging niet met maanden opgelopen.

Qua populariteit behoort Suits tot de grotere series. Ondanks dat RTL enkele jaren geleden besloot de serie van de televisie te halen, is het een favoriet programma voor veel Netflix-gebruikers. De serie won dit jaar bijvoorbeeld ook de Serie Kampioenschappen, die wij gedurende het Wereldkampioenschap voetbal 2018 organiseerden.

Het is overigens niet het laatste seizoen van Suits, dus op Netflix mogen we later weer nieuwe afleveringen verwachten. Wanneer Suits seizoen 7 echter op Netflix verschijnt is echter nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?