Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe beelden van Marvel’s The Defenders

Er zijn nieuwe beelden beschikbaar van Marvel’s The Defenders. Deze nieuwe Netflxi Original Serie zal in 2017 verschijnen en dus is het logisch dat er steeds meer details over deze reeks naar buiten komen. De nieuwe beelden vertellen ons weer iets meer.

Marvel’s The Defeners

In Marvel’s The Defenders komen de vier helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samen. Nadat zij ieder in hun eigen serie getracht hebben om New York veiliger te maken, bundelen ze in The Defenders de krachten. Ze strijden tegen één gezamenlijke vijand.

Die vijand is Alexandra, gespeeld door Sigourney Weaver. Alexandra is een machtige en keiharde zakenvrouw uit New York. Daar willen The Defenders een einde maken. In de geschiedenis van de comics van Marvel is er niemand die door lijkt te kunnen gaan voor Alexandra. Er wordt nu vermoed dat Alexandra in de comics niet een vrouw, maar een man was: Alexander Bont. Alexander Bont was de eerste Kingpin in Hell’s Kitchen en domineerde de wijk voor een lange tijd. Er is daarom ook een directe link met Daredevil.

Nieuwe beelden The Defenders

Nu zijn er dus weer wat meer nieuwe beelden van The Defenders beschikbaar gesteld door Netflix en natuurlijk zien we hierop een aantal bekende gezichten terug. Eerder verschenen er ook al foto’s en een teaser. Op de nieuwe beelden wordt Jessica Jones verhoord door Misty Knight (uit Luke Cage) en is er een foto van een scène met Daredevil en Jessica Jones. Verder zien we Iron Fist afgebeeld met Colleen Wing en Luke Cage wordt met handboeien om naar zijn cel begeleid. Het duidt er allemaal op dat The Defenders in hun strijd om New York veiliger te maken genoeg zorgen aan hun hoofd hebben. Bekijk hieronder de beelden.

The Defenders seizoen 1

The Defenders seizoen 1

The Defenders seizoen 1

The Defenders seizoen 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?