Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe bewoners in Santa Clarita Diet seizoen 2

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet komt in het voorjaar op Netflix en de streamingdienst heeft nu meer bekendgemaakt over dit seizoen. Drew Barrymore en Timothy Olyphant keren uiteraard terug in deze bizarre komedieserie als Sheila en Joel Hammond. Daarnaast zijn er nieuwe bewoners in de wijk.

Vier gastrollen in seizoen 2 Santa Clarita Diet

In het tweede seizoen van Santa Clarita Diet zijn er gastrollen ingeruimd voor vier acteurs. Joel McHale en Maggie Lawson als het makelaarskoppel echtpaar Chris and Christa, de meer succesvolle en agressieve versies van Joel en Sheila. Gerald McRaney als Ed Thune, een gepensioneerde kolonel, waardoor Joel erg geïntimideerd is, en Zachary Knighton als Paul, de kille zoon van Servische voorouders die niets of niemand schuwt om de waarheid achter de ondoden te vinden.

Drew Barrymore als mensetende zombie

Joel en Sheila Hammond zijn makelaars in de voorsteden van Los Angeles. Het leven gaat echter op zijn kop als Sheila (Drew Barrymore) een medische transformatie ondergaat en zombie wordt. Ze hunkert de hele dag naar menselijk vlees en samen met Joel wordt dat een bizarre zoektocht.

Niet als monster worden gezien

In seizoen 2 van Santa Clarita Diet proberen de Hammonds zich aan te passen aan Sheila’s ontwikkelde, ondode staat, terwijl zij wanhopig probeert om normaal te blijven en niet te worden gezien als een monster door haar gezin. Ondanks dat de familie steeds beter is geworden in het moorden, stapelt het aantal vermiste personen in Santa Clarita zich overduidelijk op. Ondertussen zoeken de Hammonds naar de bron van het moorddadige virus zodat ze deze kunnen stoppen en zo de mensheid redden. Sheila en Joel blijven ondanks dit alles onvoorwaardelijk van elkaar houden. Het is niet altijd makkelijk om ondood te zijn, of van iemand te houden die ondood is, maar zo heeft iedere relatie zijn uitdagingen.

Bekijk de eerste beelden:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?