Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe functie op Netflix: Afspeelsnelheid zelf bepalen

Netflix heeft een nieuwe functie uitgerold. Op Android-toestellen is het vanaf nu mogelijk om zelf je afspeelsnelheid te bepalen. Zo kun je films, series en documentaires in minder tijd kijken.

Veel gebruikte functie bij podcasts

Met name bij podcasts is de functie van versneld afspelen zeer populair. Veel gesprekken zijn wanneer deze iets sneller worden afgespeeld ook prima te volgen en daarmee wordt veel tijd gewonnen. Door de extreme hoeveelheid content die er verschijnt, biedt dit de mogelijkheid om in dezelfde tijd toch meer te kijken.

Als eerste op Android

Netflix is nu ook met deze functie begonnen. Als eerste wordt het aangeboden op Android-toestellen. Mocht dit bevallen, dan zal het op alle devices worden uitgerold.

Netflix biedt vijf snelheden aan

In de huidige snelheidsfunctie biedt Netflix vijf snelheden aan. Naast de gebruikelijke snelheid kun je 1,25x en 1,5x sneller kijken. Kijk je een titel van een uur, dan kun je dit door de 1,5x sneller optie terugbrengen tot 45 minuten. Daarnaast kun je titels ook juist langzamer afspelen met 0,5x en 0,75x de gebruikelijke snelheid.

Optie onderin tijdens het kijken

Als je een titel aan het bekijken bent, dan kun je linksonder de snelheid aanpassen (zie screenshot). Wanneer je hier op snelheid klikt, krijg je de vijf opties.

Snelheid afspelen Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?