Laatste nieuws over Netflix

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt echt een vervolg

Vervolg To All The Boys I've Loved Before Netflix

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een sequel op Netflix. Die geruchten gingen er al tijden, maar inmiddels is het wel duidelijk dat het vervolg er ook daadwerkelijk gaat komen. Susan Johnson, regisseur van de eerste film, bevestigde het nieuws op Instagram.

Populair

To All The Boys I’ve Loved Before ging afgelopen zomer in première op Netflix en was vanaf dat moment gelijk een hit bij de streamingdienst. Bijna direct ontstond eigenlijk ook de roep om een vervolg van de film, maar Netflix en de makers hielden lang de kaken stijf op elkaar.

P.S. I Still Love You op Netflix

Dat er hoop was op een tweede film was logisch. Het verhaal van de film is namelijk gebaseerd op de boekenreeks van Jenny Han. Die reeks bestaat in totaal uit drie delen. Boek nummer twee heet P.S. I Still Love You en het laatste deel is bekend onder de titel Always and Forever, Lara Jean. Regisseur Susan Johnson heeft nu bevestigd dat er sequel gemaakt zal worden van To All The Boys I’ve Loved Before en dat deel zal logischerwijs gaan over het boek P.S. I Still Love You. Overigens heeft Johnson het bericht waarmee ze bevestigde dat er een vervolg komt weer van Instagram verwijderd en heeft een woordvoerder van Netflix gereageerd dat er momenteel nog gesprekken gaande zijn.

Helemaal definitief is het dus nog niet, maar door het bericht van Johnson op Instagram lijkt het een kwestie van tijd voordat het nieuws bevestigd wordt door de streamingdienst. Of Netflix daarna ook nog voor het slotstuk met Always and Forever, Lara Jean gaat is nog niet bekend. Ook over een releasedatum van P.S. I Still Love You is nog niets bekendgemaakt door Netflix.

Over de boeken

De boeken van Jenny Han gaan over het tienermeisje Lara Jean. In de Netflix-film wordt zij gespeeld door Noah Centineo. Hoewel Lara op school niet tot de populairste groep meisjes behoort komt ze wel in het middelpunt van de aandacht te staan. Ongewild, want ze schrijft in het geheim liefdesbrieven aan jongens op wie zij een oogje heeft. Deze liefdesbrieven verstuurt ze echter niet daadwerkelijk naar die jongens, maar bewaart ze veilig in een doosje op haar kamer. Totdat haar brieven plotseling wél bij de jongens terecht komen.