Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Opnames Virgin River seizoen 2 zijn al van start

Virgin River kent een vliegende start op Netflix, want na nog geen week na de release wordt er door veel kijkers als gesmeekt om een tweede seizoen. Dan is er goed nieuws, alles lijkt er namelijk op dat het tweede seizoen van Virgin River al in de maak is!

Ruim twintig boeken geschreven

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen. De reeks draait om Melinda Monroe. Na een groot persoonlijk drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Settelen in het dorp blijkt echter niet zo makkelijk.

Opnames in Canada sinds september

Het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen en al snel werd er gevraagd om een tweede seizoen. Het lijkt erop dat we daar niet heel lang op hoeven te wachten. Het eerste seizoen werd opgenomen in Canada door Sea To Sky Productions en uit draaiboeken blijkt dat vanaf 9 september de opnames al zijn begonnen van het tweede seizoen. De opnames van seizoen 1 werden in maart 2019 afgerond en negen maanden later verscheen het seizoen op Netflix. Gezien de vroege start van de start van de opnames kan het zomaar dat we nu minder dan een jaar hoeven te wachten.

Wil je in de tussentijd soortgelijke series kijken zoals Virgin River? Probeer dan eens Chesapeake Shores en When Calls the Heart!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?