Laatste nieuws over Netflix

Opnames White Lines van bedenker La Casa de Papel gestart

White Lines is het nieuwe project van Alex Pina, de bedenker van La Casa de Papel. De opnames van deze nieuwe serie zijn vandaag gestart op Ibiza. Het is in alles een bijzonder project, want de producers van The Crown zijn er ook nog eens bij betrokken.

Alex Pina

Na het wereldwijde succes van La Casa de Papel, dat ook in de Verenigde Staten onder de naam Money Heist als zoete koek erin ging, werd Alex Pina door Netflix gecontracteerd. Hij gaat voor de streamingdienst diverse projecten maken en de eerste daarvan is White Lines.

Mysterieuze verdwijnen van een DJ

De opnames van de nieuwe Netflix Original serie White Lines zijn van juni tot oktober op De Balearen, waaronder Mallorca en Ibiza. De serie bestaat uit 10 afleveringen van 60 minuten. Wanneer het lichaam van een legendarische DJ uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt, keert zijn zus terug naar het prachtige Spaanse eiland om erachter te komen wat er is gebeurd. Haar onderzoek leidt haar door een spannende wereld van dansclubs, leugens en cover-ups. En op een plek waar mensen graag hun grenzen opzoeken, wordt ze zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten.

Releasedatum White Lines seizoen 1

Opnieuw gaat het dus om een spannende thriller, waarvan de releasedatum nog niet bekend is. Gezien de opnameperiode is de ruwe schatting dat White Lines in de eerste helft van 2020 te zien zal zijn op Netflix. De cast bestaat uit onder meer Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam,The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) en Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?