Laatste nieuws over Netflix

Orange is the New Black krijgt in totaal 7 seizoenen

Orange is the New Black seizoen 6 Netflix Wanneer

Het einde van Orange is the New Black is nog lang niet in zicht! Het is bekend geworden dat er ten minste zeven seizoenen gemaakt zullen worden. Daarmee spreekt Netflix het vertrouwen uit in één van de populairste series van dit moment.

Het komt niet vaak voor dat een serie verzekerd wordt van zoveel nieuwe seizoenen. Doorgaans wordt het van seizoen tot seizoen bekeken. Netflix was er in 2016 kennelijk al zo zeker van dat de populariteit van Orange is the New Black aanhoudt dat het alvast drie extra seizoenen heeft besteld. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe reeks, dus als we doortellen zitten we wat OITNB betreft tot en met 2019 gebakken. In dat jaar zou dan het zevende seizoen over de gevangenen van Litchfield op Netflix moeten verschijnen.

Zeven seizoenen Orange is the New Black

Vlak voordat het nieuws bekend werd gemaakt kwam de officiële Twitterpagina van Orange is the New Black al met een cryptische tweet, waarin zeven sinaasappels te zien waren. Even later volgde het nieuwsbericht: Orange is the New Black gaat in ieder geval door tot en met seizoen 7. Toen moest het vierde seizoen zelfs nog verschijnen. Inmiddels hebben we het vijfde seizoen al gehad. Met dit nieuws spreekt Netflix het rotsvaste vertrouwen uit in de populaire serie. “Jenji (Kohan, bedenker, red.) en haar team hebben een fenomenale serie geproduceerd die grappig, dramatisch, buitensporig en oprecht is. De meiden en mannen uit Orange is the New Black zijn over de gehele wereld geliefd en we kunnen niet wachten om te ontdekken welke richting de drie extra seizoenen op gaat”, aldus Cindy Holland, vice-president van de afdeling originele content bij Netflix.