Originals Tips

Originals Tips: Bed & Breakfast, Shaft en met de familie wiet verbouwen

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Instant Hotel

Ben je fan van Bed & Breakfast? Omroep Max scoort al enige tijd met het programma waarbij eigenaren van Bed & Breakfast bij elkaar overnachten en de meest vreemde dingen meemaken. In Australië gaan ze een stap verder. In Instant Hotel gaan alle koppels bij elkaar langs en geven elkaar punten. De winnaar ontvangt uiteindelijk een grote prijs. En levert flink wat spanningen op. Het eerste seizoen van Instant Hotel is al enige tijd te zien op Netflix, het tweede seizoen verschijnt dit weekend.

Shaft

Bijna twintig jaar geleden verscheen Shaft en nu keert Samuel L. Jackson terug voor het vervolg. De release van Shaft is bijzonder. In de Verenigde Staten verscheen de film vorige week in de bioscoop, in de rest van de wereld is de première op Netflix. John Shaft – Samuel L. Jackson – krijgt het verzoek van zijn zoon om hem te helpen. Een vriend van hem is onder verdachte omstandigheden komen te overlijden en wil dat zijn vader op onderzoek uit gaat. Dat doet John… mits zijn zoon hem komt helpen. En hij is nogal een held op sokken!

Family Business

De zoon van de familie is geen al te beste ondernemer. Een poging om een app op de markt te zetten mislukt volledig en daarom wordt hij maar noodgedwongen slager. Tot hij leest dat wiet gelegaliseerd gaat worden in Frankrijk. Het doet hem besluiten om zijn Slager Hazan om te toveren tot Rokerij Hazan. De gehele familie doet mee en samen gaan ze wiet verbouwen. Maar ook dat kan natuurlijk niet lang goed gaan…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?