Originals Tips

Originals Tips: Eddie Murphy is terug als Beverly Hills Cop en één man met 550 kinderen

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Beverly Hills Cop: Axel F

Als Axel Foley (Eddie Murphy is terug als de ‘Beverly Hills Cop’!), een politieagent uit Detroit, medegedeeld krijgt dat een oude vriend van hem is overleden in Beverly Hills, besluit hij daarnaartoe te gaan om corruptie binnen het politieapparaat te onderzoeken. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn dochter Jane, die advocate is van beroep, en haar ex-vriend Bobby, een agent die altijd en overal volgens het boekje te werk gaat.

The Man With 1000 Kids

The Man With 1000 Kids is een documentaire over de Nederlandse zaaddonor Jonathan M. M. is afkomstig uit onze politieke hoofdstad Den Haag en kwam in het nieuws nadat duidelijk werd dat hij honderden kinderen had verwekt. Als zaaddonor heeft hij op verschillende manieren vrouwen geholpen met hun kinderwens. Wat die vrouwen echter niet wisten is dat ze niet de enige waren. Jonathan M. heeft namelijk minstens 550 kinderen. En dat mag helemaal niet! Een zaaddonor mag niet meer dan 25 kinderen verwekken bij twaalf moeders. Hij werd aangeklaagd en de rechtbank verbood hem om opnieuw sperma te doneren.

Goyo

Goyo vertelt het verhaal van… (verrassing) Goyo, een autistische Van Gogh-fan die als gids werkt in het Nationaal Museum voor Schone Kunsten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, en zijn onverwachte ontmoeting met Eva, een nieuwe bewaker. Nicolás Furtado speelt de hoofdrol als Goyo en Nancy Dupláa is het personage Eva. Volgens Netflix ‘verkent deze film een nieuwe manier van liefhebben en bemind worden, met een ontroerend en uniek perspectief op menselijke relaties’.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?