Originals Tips

Originals Tips: Exploderende kittens en bloeddorstige Vikingen

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Exploding Kittens

De Netflix-animatiereeks Exploding Kittens is gebaseerd op het populaire kaartspel met precies diezelfde naam, waarbij je verliest als je de kaart met de exploderende kitten trekt. Tom Ellis (Saillant genoeg vooral bekend als Lucifer Morningstar in Lucifer) verzorgt het stemgeluid van God, of Godcat, die samen met de duivel afreist naar de aarde om daar een gezin met hun problemen bij te staan. Eddie Rosas, bekend als regisseur van verschillende afleveringen van The Simpsons, staat aan het roer van deze nieuwe show!

Vikings: Valhalla

Voor het derde seizoen van Vikings: Valhalla wordt er een tijdsprongetje gemaakt. Althans, tijdsprongetje? Een tijdsprong! De ‘Vikings-draad’ wordt zeven jaar later opgepakt. Na het verslaan van Olaf is Freydís uitgegroeid tot de onbetwiste ‘koningin’ van het heidense Jomsborg. Harald en Leif is het natuurlijk óók voor de wind gegaan in Constantinopel, maar dat betekent niet dat er helemaal geen uitdagingen zijn. Grote uitdagingen zelfs! Welke precies? Dat zie je in seizoen 3 van Vikings: Valhalla, het slotseizoen. Alle eindjes worden aan elkaar gebreid.

La Primera Vez

La Primera Vez gaat over een meisje dat op een jongensschool komt te zitten (als enige van het andere geslacht dus) in de zeventiger jaren in het Zuid-Amerikaanse land Colombia. Daar rekent ze af met een hele hoop stereotypen en aannames, maar ze breekt daarnaast een aantal harten. La Primera Vez werd na het eerste seizoen verlengd… vooral omdat abonnees uit Mexico, Chili, Colombia, Ecuador, Paraguay en Venezuela massaal inschakelden op het drama.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?