Originals Tips

Originals Tips: Lupin 2, Skater girl en slapeloze nachten voor… iedereen!

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lupin

De eerste vijf afleveringen van het eerste seizoen van Lupin staan al sinds januari online, maar dat betekent gelijk dat we al héél erg lang wachten op het tweede deel; de ontknoping. Eindelijk is het dan zover: je kunt de spiksplinternieuwe afleveringen van Lupin kijken op Netflix! Deel twee gaat verder waar deel één eindigde: Assane is nog altijd uit op wraak. Hij wil Hubert Pellegrini pijn doen, omdat die zijn familie uit elkaar heeft getrokken. Lupin staat echter met zijn rug tegen de muur en hij moet een nieuw plan bedenken, ook al brengt hem dat in de problemen. Weet hij zichzelf uit de nesten te werken? Dat kun je nu zien op Netflix in de bloedstollende nieuwe afleveringen.

Skater Girl

Skater Girl vertelt het verhaal van Prerna, een jong meisje dat opgroeit op het platteland van India. Als haar dorpje bezoek krijgt van iemand die haar voor het eerst een skateboard laat zien, weet ze gelijk wat ze wil: ze moet en zal erop staan. En als er later ook nog eens een skatepark opent in de buurt, blijkt ze behoorlijk goed te zijn in dat skateboarden. Prerna droomt ervan om mee te doen aan het nationale kampioenschap, maar als meisje moet ze daar wel voor vechten; éxtra hard ook! Maar dat is wel aan de Indiase besteed, want Prerna is eraan gewend de underdog te zijn, dat is ze immers al haar hele leven.

Awake

In Awake wordt onze planeet getroffen door een mysterieuze ramp: opeens kan helemaal niemand meer slapen! Hoofdpersoon Jill en de mensen om haar heen worden getroffen door verschillende fases van slaaptekort: desoriëntatie, hallucinaties, hysterie en zelfs geweld. Jill is ex-soldaat en weet dus wel van wanten, maar er komt behoorlijk wat op het spel te staan als haar dochter in gevaar komt. De dochter van Jill is namelijk uniek: zij kan nog wél slapen. En dat betekent dat ze misschien wel de oplossing zou kunnen zijn voor een terugkeer naar het ‘normale leven’. Maar is er wel écht een oplossing voor de slapeloosheid die de héle samenleving terroriseert?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?