Originals Tips

Originals Tips: Trigger Warning met Jessica Alba en advocate vs. drugsdealer

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Trigger Warning

Trigger Warning is een nieuwe Netflix-film met niemand minder dan Jessica Alba in de hoofdrol! Alba speelt Parker, die teruggeroepen wordt naar haar geboorteplaats nadat haar vader plotseling is komen te overlijden. Het testament wordt erbij gepakt en het blijkt dat Parker de familiebar erft. Naarmate de tijd vordert begint ze zich echter steeds meer af te vragen wat er nou precies met haar vader is gebeurd. Bovendien maakt ze opnieuw contact met haar ex-vriend Jesse, zijn broer Elvis én hun invloedrijke vader, senator Swann. En dat alles terwijl ze de mysteries rond de dood van haar ‘pa’ probeert te ontrafelen.

Clanes

In Clanes vestigt een advocate zich in het stadje Cambados. De naam van de strafpleitster is Ana (gespeeld Clara Lago) en haar aanwezigheid blijft bij niemand onopgemerkt. Ook niet bij Daniel (Tamar Novas), de zoon van een belangrijke drugshandelaar en hoofd van de zogenaamde Padín-clan terwijl zijn vader in de gevangenis zit. Ana, die al gewerkt heeft in één van de beste advocatenkantoren van Madrid, heeft besloten om in Cambados helemaal opnieuw te beginnen met de bedoeling de rekeningen met haar verleden te vereffenen.

Spadek

Als een excentrieke uitvinder en presentator van spelshows plotseling komt te overlijden, komt een familie van ruziënde buitenbeentjes bij elkaar in de hoop zijn fortuin te erven. Tot ieders verbazing heeft de onconventionele oom nog een laatste spel voor hen voorbereid voor om te bepalen wie zijn erfenis krijgt. Het spel bestaat uit een reeks puzzels die hun vermogen om zich te verzoenen en samen te werken testen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?