Laatste nieuws over Netflix

Orphan Black wordt ook van vijfde seizoen voorzien

Er is in juni 2016 toestemming gegeven om Orphan Black seizoen 5 in productie te laten gaan. Dat nieuws kwam toen het vierde deel ten einde kwam en een jaar later gaat het nieuwste seizoen van Orphan Black ook weer gelijk bij Netflix van start.

Goed en slecht nieuws

Dat er een vijfde seizoen van Orphan Black komt is natuurlijk hartstikke goed nieuws. Het is een serie van BBC America en dus zag de zender nog ruimte voor een nieuw seizoen. Wel werd echter meteen duidelijk dat dit het laatste seizoen wordt.

Orphan Black seizoen 5 op Netflix

Wanneer staat Orphan Black seizoen 5 dan op Netflix in Nederland? Dat is de vraag die de fans sinds het einde van seizoen 4 bezighoudt. In Nederland valt Orphan Black onder de Netflix Originals, de serie is in ons land dus exclusief op Netflix te zien. Indien Netflix het contract voortzet is de kans groot dat we ook met het vijfde seizoen van Orphan Black weer wekelijks een nieuwe aflevering voorgeschoteld krijgen op Netflix. Orphan Black heeft seizoen 5 aangekondigd voor 10 juni. Dus half juni 2017 wordt de eerste aflevering van het slotseizoen van Orphan Black op Netflix verwacht.

Update 26 mei: inmiddels is er vanuit Netflix een bevestiging gekomen. De deal om Orphan Black wekelijks uit te blijven zenden op Netflix is verlengd. Orphan Black seizoen 5 zal dus ook weer dagelijks na de uitzending op BBC America in Nederland te zien zijn via Netflix. De eerste aflevering van Orphan Black seizoen 5 is vanaf 11 juni te bekijken op Netflix. Net als de voorgaande jaren zal er daarna weer wekelijks een nieuwe episode aan het aanbod worden toegevoegd. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen en momenteel staat de laatste aflevering gepland voor 13 augustus. Er kan dus nog tien weken genoten worden van Orphan Black, daarna is deze fraaie serie helaas voorbij.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?