Laatste nieuws over Netflix

Outer Banks seizoen 2: Alles wat we al weten

Eén van de populairste series op Netflix in het kalenderjaar 2020 was Outer Banks, over een razend spannende en levensgevaarlijke schatkistenjacht in North Carolina. En we hebben goed nieuws, want er gaat een tweede seizoen van de productie aankomen.

Outer Banks

In Outer Banks seizoen 1 volgden we het turbulente leven van een vriendengroep genaamd ‘de Pogues’. Een orkaan zorgt er hartje zomer voor dat de elektriciteit uitvalt en ondertussen gaan de tieners op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van de vader van John B, die met zijn boot op pad was. Het resulteert in een bloedstollende zoektocht waarbij de meest verrassende geheimen aan het licht komen, gepaard met verborgen en verboden romances en een uiterst waardevolle schatkist.

Zinderende cliffhanger

Seizoen 1 eindigde met een cliffhanger waarbij kijkers op het puntje van hun stoel zaten. John B belandde namelijk met zijn crush Sarah in een wilde storm met hun boot. De vriendengroep denkt dat de twee het niet overleefd hebben, maar in de slotsecondes zien we hoe John en Sarah nog springlevend zijn en op een vrachtschip richting de Bahama’s (waar de schat ligt) varen.

Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Een tijdje terug klonken er nog geluiden dat Outer Banks na één seizoen toch gecanceld zou zijn. Gelukkig weersprak hoofdrolspeler Chase Stokes die geruchten al snel via Twitter, en in januari jongstleden bevestigde Netflix dat er wel degelijk een vervolg aan zit te komen. Wij vermoeden dat dit ergens medio 2021 zal gaan gebeuren.

Op naar de Bahama’s

In seizoen 2 worden de kijkers hoogstwaarschijnlijk meegenomen naar de Bahama’s, gezien de cliffhanger van het eerste deel (hierboven beschreven). Maker Jonas Pate bevestigde in gesprek met Entertainment Weekly al eens dat ‘een deel van seizoen 2 op de Bahama’s opgenomen is, maar dat het ultieme einde van het seizoen zich terug op de Outer Banks af zal spelen’.

Verder zullen we antwoord op de vraag gaan krijgen of de enige dame uit de vriendengroep, Kiara, dan toch gaat eindigen met JJ. Kiara zoende in seizoen 1 nog een keer met Pope, maar drukte eventuele romances gelijk terug de grond in. Was dat omdat haar hart stiekem toch bij JJ ligt? Dat JJ zelf zijn pijlen op Kiara heeft gericht is allang geen geheim meer.

Rivaal Ward eindigt achter de tralies

Minder goed lijkt het te gaan eindigen voor de gehate Ward, die in de slotfase van seizoen 1 een politieagente doodschoot. Hij stevent hard af op de gevangenis. En dat is maar goed ook, want inmiddels is duidelijk dat Ward óók achter de dood van ‘Big John’ (de vader van John B) zit. Daar is de politie ook achter gekomen. Al met al: genoeg spektakel ligt in het verschiet voor het tweede seizoen van Outer Banks!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Outer Banks seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?