Laatste nieuws over Netflix

Prequelserie van Outlander officiëel aangekondigd: Blood of My Blood

Het universum van Outlander is nog lang niet voorbij. De serie zelf gaat mogelijk nog enkele seizoenen mee en de geluiden over een spin-off zijn nu bevestigd. Er komt namelijk een prequelserie met de titel Outlander: Blood of My Blood.

Inzoomen op Ellen en Brian

Matthew Roberts en Ronald Moore, die ook verantwoordelijk zijn voor Outlander, zijn aangewezen als uitvoerend producenten. De serie Outlander is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon. Niet geheel toevallig liet die recent weten aan een nieuwe boekenserie bezig te zijn, eveneens een prequel. Daarin zou het gaan draaien om Ellen MacKenzie en Brian Fraser, de ouders van Outlander hoofdpersonage Jamie Fraser. Hier gaat de prequelserie Outlander: Blood of My Blood ook over. Wanneer en of deze serie op Netflix verschijnt is nog de vraag, de reeks is in de Verenigde Staten van Starz.

Gesprekken seizoen 8 én verder

De productie van seizoen 7 van Outlander is ondertussen gaande. Daarmee houdt het niet op, want er zijn nu gesprekken gaande. Dit heeft Diana Gabaldon verklapt, de schrijfster van de Outlander boeken waar de serie op gebaseerd is. Over zowel seizoen 8 als 9 wordt volop gesproken.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?