Laatste nieuws over Netflix

Noorse hit gaat verder; Derde seizoen Ragnarok in de maak

De Noorse serie Ragnarok is verlengd. Netflix heeft vandaag naar buiten gebracht dat de bovennatuurlijke reeks een derde seizoen zal krijgen. Afgelopen voorjaar verscheen het tweede deel van de serie, die opnieuw zeer goed werd ontvangen. Een half jaar was het stil, tot nu het derde seizoen in de maak blijkt te zijn.

Kleine stadje Edda

De Noorse serie Ragnarok speelt zich af in een klein en fictief stadje genaamd Edda. De reeks neemt ons mee naar vijf jongeren: Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry. Ze doen zich allemaal anders voor in een wereld waarin de natuur verstoord is. Ze staan dichtbij smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Kunnen ze op tijd ingrijpen om te voorkomen dat het dorpje aan zijn einde komt? Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden, terwijl de eindtijd nabij lijkt.

Ragnarok seizoen 3

We kunnen ons nu dus op gaan maken voor het derde seizoen van Ragnarok. De nieuwe episodes zijn in de maak, een releasedatum heeft Netflix nog niet aangekondigd. Het eerste seizoen verscheen in januari 2020, waarna het tweede seizoen dus volgde in mei 2021. Het is onduidelijk of de productie nu ook echt pas wordt gestart voor het derde seizoen, of dat er achter de schermen al volop is doorgewerkt. Dit maakt veel uit voor wanneer we het vervolg kunnen verwachten. Een kleine inschatting voor nu is dat het richting eind 2022 zal zijn.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Ragnarok seizoen 3 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?