Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum The Sinner seizoen 2 op Netflix bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het verhaal van The Sinner verdergaat op de streamingdienst. Het eerste seizoen van de misdaadserie verscheen vorig jaar november bij Netflix en seizoen 2 volgt een jaar later: op 9 november 2018.

The Sinner

In het eerste seizoen van The Sinner werden we meegenomen in het leven van Cora. De jonge moeder lijkt het perfecte leven te leiden, totdat ze op een dag een onbekende doodsteekt op het strand. Alhoewel het lijkt dat ze dat totaal zonder reden doet, blijkt er veel meer achter haar daad te zitten. Voor het tweede seizoen keert Cora (Jessica Biel) niet terug.

In seizoen 2 zien we hoe detective Harry Ambrose te maken krijgt met het onderzoek naar de moord door een elfjarige jongen. Het ziet er op het eerste oog naar uit dat hij zonder reden zijn ouders heeft vermoord. Alhoewel het onderzoek er niet vreemd uitziet, neemt het onderzoek hem mee naar de duisternis van zijn eigen geboorteplek. Wat heeft de mysterieuze Vera (Carrie Coon) met de mysterieuze daad te maken?

Releasedatum The Sinner seizoen 2 op Netflix bekend

Het tweede seizoen van The Sinner wordt op 9 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle acht afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod. Bij USA Network was seizoen 2 van The Sinner tussen 1 augustus en 19 september te bekijken.

Trailer The Sinner seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?