Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Releasedatum voor speciale kerstafleveringen Virgin River bekend

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. Er is namelijk heel wat op komst van de romantische dramaserie. Nadat Netflix eerder al bekendmaakte dat het vijfde seizoen vanaf 7 september te bekijken is op Netflix, heeft de streamingdienst nu ook bekendgemaakt dat er twee speciale kerstafleveringen verschijnen. Deze zijn losgetrokken van het originele seizoen en verschijnen pas later in het aanbod van Netflix.

Kerstafleveringen

Virgin River verscheen in 2019 voor het eerst en groeide in rap tempo uit tot een grote favoriet onder veel abonnees. Al snel vroegen fans zich echter af of er ooit ook een kerstaflevering zou komen. Alhoewel we daar een tijdje op hebben moeten wachten, maakte de streamingdienst eind juni plots bekend dat het vijfde seizoen een speciale kerstaflevering zou krijgen. Het nieuws blijkt echter nog beter, want we krijgen niet één, maar zelfs twee speciale kerstafleveringen.

Releasedatum kerstafleveringen Virgin River

Deze twee speciale kerstafleveringen zijn echter losgetrokken van het vijfde seizoen. Ze verschijnen dan ook niet op 7 september op Netflix, maar pas later op 30 november. Daarmee zijn ze ruimschoots op tijd om in aanloop naar de feestdagen heerlijk te genieten van de volledige crew van het programma in kerststijl. Wat het verhaal voor de afleveringen wordt, is nog niet bekend.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?