Laatste nieuws over Netflix

Netflix strikt Ryan Reynolds voor film van schrijvers Deadpool

Ryan Reynolds speelt de hoofdrol in Six Underground, een aanstaande Netflix Original Film. De film is bedacht door de scriptschrijvers van Deadpool 1 en Deadpool 2 en zal geregisseerd worden door Michael Bay.

Blockbuster

Er verschijnen steeds meer Netflix Original Films op Netflix en sinds eind vorig jaar is ook de eerste blockbuster van de streamingdienst een feit. Voor Bright werden kosten noch moeite bespaard en inmiddels is ook een vervolg aangekondigd. In 2018 verschenen er ook al een paar A-films op Netflix.

Zo zorgde Netflix voor een verrassing door de uitzendrechten van The Cloverfield Paradox aan te schaffen, waardoor de film niet in de bioscoop te zien was. Niet veel later verscheen Annihilation op Netflix. Deze film met onder andere Natalie Portman draaide in Amerika wel in de bioscoop, maar was hier via Netflix gelijk op het kleine scherm beschikbaar.

Six Underground met Ryan Reynolds op Netflix

Six Underground is de volgende A-film van Netflix. Ryan Reynolds zal in deze actiethriller de hoofdrol spelen. Details over het verhaal zijn nog niet bekend, maar er werd wel bekend dat Netflix bereid was om flink te betalen voor Six Underground. De film van Michael Bay, die de film ook zal regisseren, ging naar Netflix nadat duidelijk werd dat de streamingdienst bereid was om 125 miljoen dollar (106 miljoen euro) te betalen. Op dit bedrag was de film ook gebudgetteerd door Bay. Andere partijen, zoals Fox, wilden niet aan die wens voldoen.

Netflix wel en daarmee wordt Six Underground één van de duurste filmprojecten van het Amerikaanse bedrijf in de geschiedenis. Met Ryan Reynolds als hoofdrolspeler is Netflix verzekerd van voldoende aandacht voor Six Underground. Reynolds geniet al jaren een grote bekendheid, maar sinds Deadpool in 2016 in de bioscopen verscheen nam zijn populariteit nog verder toe. Inmiddels draait Deadpool 2, eveneens met Reynolds in de hoofdol, in de bioscopen en breekt het weer diverse records.

De bedenkers van Deadpool 1 en Deadpool 2 zijn overigens ook betrokken bij Six Underground. Het idee voor deze nieuwe film komt namelijk van Paul Wernick en Rhett Reese. Zij waren verantwoordelijk voor het script van de Deadpool films. Voor Reynolds en Bay wordt het wel de eerste samenwerking. Bay is onder andere bekend van Armageddon en The Rock. Wanneer het resultaat van de samenwerking tussen Reynolds en Bay te zien is op Netflix is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?