Laatste nieuws over Netflix

Secret City seizoen 2 komt razendsnel op Netflix

Het tweede seizoen van Secret City kunnen we al snel op Netflix verwachten. De Australische serie gaat Down Under op 4 maart verder met de eerste aflevering van het tweede seizoen. Slechts twee dagen later zal het seizoen al op Netflix verschijnen!

Politieke thriller

De streamingdienst laat in het systeem inmiddels zien dat seizoen 2 vanaf 6 maart te zien zal zijn in Nederland. De politieke thrillerserie werd in 2016 gelanceerd en twee jaar later kwam het eerste seizoen op Netflix. Nu hoeven we dus niet lang te wachten.

In Australië zal Foxtel wekelijks een episode uitzenden, maar via hun eigen streamingdienst zijn alle afleveringen direct beschikbaar. Hiervan profiteren wij mee, want Netflix krijgt ook direct de beschikking over alle episodes.

Secret City seizoen 2

Secret City is een mix tussen Homeland en House of Cards. Het begint ermee dat een jongen de Chinese ambassade rennend verlaat en daarna van een brug sprint. Dit roept al snel vragen op, waar politiek journaliste Harriet Dunkley antwoorden op wil zien te krijgen. Ze blijkt zich echter te begeven in een web van geheimen die zich vooral afspelen op de digitale wegen. Uiteindelijk ontstaat er een groot politiek drama tussen Australië, China en de Verenigde Staten.

Under the Eagle

Het verhaal gaat nu verder in het tweede seizoen. Het tweede seizoen van Secret City heeft de subtitel ‘Under the Eagle’ meegekregen, waarin Harriet Dunkley opnieuw de hoofdrol zal vertolken. Het seizoen bestaat uit zes afleveringen.

Secret City 2 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?