Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 2 Formula 1: Drive to Survive komt mét Mercedes en Ferrari

Netflix heeft officieel het tweede seizoen aangekondigd van Formula 1: Drive To Survive. Al sinds de wintertests waren de cameraploegen van Netflix gespot op en rond de circuits, dus het vervolg is geen verrassing. Wél dat nu alle teams meewerken.

Mercedes en Ferrari

In het eerste seizoen van Formula 1: Drive to Survive ontbraken zowel Mercedes als Ferrari. De twee grootste teams in de Formule 1 wilden geen camera’s toelaten in hun eigen ruimtes. Na het succes van het eerste seizoen hebben ze nu besloten om toch mee te werken aan nieuwe episodes. Met alles dat er dit seizoen in de Formule 1 al is gebeurd belooft dat vuurwerk.

Formule 1 van de achterkant

Behalve een weergave van het seizoen kregen we in Formula 1: Drive To Survive vooral een boeiend inkijkje van de achterkant van de autosport. Met name Haas-teambaas Guenther Steiner maakte naam door de serie, want hij was goed voor heel wat stevige uitspraken. Ook in het tweede seizoen zal Steiner vast regelmatig opduiken, want rondom Haas (en hun hoofdsponsor) is heel veel gebeurd.

Volop incidenten

Ook zijn er in de eerste helft van het 2019-seizoen al volop incidenten geweest. Met name rondom Ferrari is er iedere grand prix wel wat aan de hand. De tijdstraf van Sebastian Vettel in Canada, de onrust tussen hem en zijn teamgenoot Leclerc en de wijze waarop de Duitser Max Verstappen aan reed in Engeland. Ook de veelbesproken race in Oostenrijk van Verstappen zal vermoedelijk wel een plaats krijgen in seizoen 2 van Formula 1: Drive to Survive. Het seizoen wordt begin 2020 verwacht. Het seizoen bestaat uit negen afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?