Laatste nieuws over Netflix SERIEuze Inspiratie

SERIEuze Inspiratie: Club de Cuervos

Club de Cuervos Netflix serie tip

Bij de KNVB en het Nederlandse voetbal lijkt het de laatste weken misschien een bizar rommeltje te zijn. Het kan altijd erger. Dat bewees Club de Cuervos wel. Deze Mexicaanse serie gaat over het runnen van een voetbalclub en daar blijkt heel veel mis te kunnen gaan. Het levert dan ook een komisch geheel op.

De grote blockbusters kennen we allemaal, in het aanbod van Netflix staan echter nog veel meer fraaie series. Dit zijn vaak series waarvan je de naam wel langs hebt zien komen, alleen geen idee hebt waar het over gaat. Er zitten toch echt pareltjes tussen die het bingeviewen meer dan de moeite waard zijn. Om je inspiratie op te doen lichten wij iedere week één serie uit.

Lees ook: Serie Tips overzicht

Club de Cuervos

Los Cuervos is de trots van een kleine stad. Salvador Iglesias is een slimme zakenman, die zijn winsten heeft weten te benutten om de voetbalclub omhoog te stuwen. Inmiddels wordt er gestreden op het hoogste niveau en moet er alleen nog worden afgerekend met de clubs uit de grote stad. Het gaat echter mis als Salvador plotseling komt te overlijden als hij een stoombad instapt. Hoe moet het verder met de club?

Kandidaten voldoende om Los Cuervos over te nemen. Dochter Isabel lijkt het meest geschikt, want zij heeft al een grote rol binnen de club. De mannelijke bestuurders en politie komen echter in opstand, waardoor haar broer Chava naar voren wordt geschoven. Er is alleen één groot probleem… Chava is een groot leeghoofd. Van leiding geven heeft hij geen kaas gegeten en eerst zullen er ook nog wat journalisten moeten worden omgekocht om foto’s van wilde feestjes weg te werken.

En daar blijft het niet bij, want de blonde en veel jongere vrouw van Salvador komt zich ook met de erfenis bemoeien. Ze beweert namelijk zwanger te zijn van een kind van Salvador. Ondertussen moet de voetbalclub ook nog draaiende worden gehouden, waar Chava zich ook al mee begint te bemoeien. Het wordt zo van kwaad tot erger, waarbij de zo florerende club in no-time op omvallen lijkt te staan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?