Laatste nieuws over Netflix

Shadowhunters en Riverdale liggen (kort) stil op Netflix

Riverdale Shadowhunters Netflix

Netflix voegt wekelijks afleveringen van de series Riverdale en Shadowhunters: Mortal Instruments toe. Riverdale wordt normaal gesproken op vrijdag van een nieuwe episode voorzien en voor Shadowhunters is dat de dinsdag. Beide series liggen echter even stil.

Wekelijkse afleveringen

Netflix is mede bekend geworden vanwege de mogelijkheid om series in één keer te bingen. Sinds enige tijd worden er echter ook steeds meer series wekelijks van een nieuwe aflevering voorzien. Daarmee speelt de streamingdienst in op de vraag om de nieuwste series te tonen. Steeds een week wachten is dan de consequentie.

Nieuwe afleveringen Shadowhunters seizoen 2

Shadowhunters seizoen 2 ligt voorlopig stil op Netflix. De komende maanden hoeven wij hier geen nieuwe afleveringen van te verwachten. Afgelopen dinsdag werd alweer de tiende aflevering van seizoen 2 toegevoegd en daar blijft het even bij. Vanwege de mid-season-break liggen de uitzendingen in Amerika stil tot begin juni. Vanaf dinsdag 6 juni gaat Shadowhunters seizoen 2 weer verder op Netflix, omdat ook wij in Nederland geduldig moeten wachten tot de mid-season-break voorbij is.

Nieuwe afleveringen Riverdale seizoen 1

Riverdale seizoen 1 ligt niet zo lang stil. Er zal echter geen nieuwe aflevering verschijnen op vrijdag 17 maart. In Amerika was er geen uitzending van Riverdale, dus ook hier in Nederland op Netflix niet. Lang duurt de break niet, want Riverdale ligt maar twee weken stil. Op 31 maart verschijnt de achtste aflevering van Riverdale seizoen 1 weer op Netflix en vanaf dan gaan we bijna in één ruk door naar de dertiende en laatste aflevering van de reeks. Tussen de twaalfde en dertiende aflevering zal echter wel weer een pauze van één week zitten.

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?