Laatste nieuws over Netflix

Spin-off La Casa de Papel op komst?

La Casa de Papel seizoen 4

Netflix denkt erover na om een spin-off van La Casa de Papel te laten maken. Dat heeft producent Jesús Colmenar naar buiten gebracht tijdens een bijeenkomst met fans. Waar die eventuele spin-off over zou moeten gaan, wilde hij echter nog niet bekend maken.

Spin-off La Casa de Papel

La Casa de Papel is dé Spaanse hitserie van dit moment. Mogelijk mogen we in de toekomst ook een spin-off van de reeks verwachten. Toch wilde producent Colmenar nog niet verklappen aan welk karakter zij denken voor een spin-off. Het is volgens hem belangrijk dat dat geheim blijft. “Die informatie zou ons ons leven kosten”, zo is Netflix-Nederland.nl duidelijk geworden.

Als het aan de aanwezige fans zou liggen, dan zou de focus van de spin-off op Berlijn liggen. Pedro Alonso, die verantwoordelijk is voor de rol van Berlin, was zelf ook aanwezig. Hij is van mening dat eigenlijk ieder karakter uit de serie een goede spin-off zou verdienen. “Iedereen heeft zoveel kracht gekregen, dat we bijna een spin-off van ieder karakter zouden kunnen maken.”

La Casa de Papel seizoen 4

Tijdens de bijeenkomst werd ook het één en ander duidelijk over het vierde seizoen van La Casa de Papel. “Het vierde seizoen wordt moeilijker. Het wordt moeilijker voor de kijker”, was de mysterieuze omschrijving. Daarnaast gaf de producent aan dat de serie mede door de fans een derde en vierde seizoen gekregen heeft.

“De enige reden dat we een derde en vierde seizoen hebben gemaakt, is omdat we het groter wilden maken. Daarin was de feedback van fans op social media erg belangrijk. Als we geen belangrijke reden hadden gevonden en het verhaal niet hadden kunnen aanpassen om verder te gaan, waren we niet teruggekeerd.” Dat de reeks zó succesvol zou worden als hij nu is, hadden alle betrokkenen bij het project nooit verwacht.

De Beste Spaanse series op Netflix