Laatste nieuws over Netflix

Succesvolle Chef’s Table krijgt vervolg op Netflix

Chefs Table Netflix seizoen 2
Koken en kookprogramma’s zijn hot de laatste jaren. Zo kijken er miljoenen mensen naar programma’s als Masterchef en Heel Holland Bakt. Ook Netflix sprong in op deze rage, door vorig jaar een documentaire reeks te lanceren over chef koks: Chef’s Table. Ook hiermee had Netflix succes en dus werd er gewerkt aan een vervolg. De seizoenen 2 en 3 zullen dit jaar nog te zien zijn op Netflix, terwijl het vierde seizoen volgt in 2017.

In het eerste seizoen van Chef’s Table werden zes internationale topkoks gevolgd, met ieder hun eigen visie. Het werden zes afzonderlijke culinaire avonturen, waarbij je je vingers kon aflikken. In 2016 en 2017 presenteert Netflix drie nieuwe gangen van Chef’s Table. Vanaf 27 mei 2016 is het tweede seizoen exclusief te zien bij Netflix. Er zijn wederom zes afleveringen gemaakt en opnieuw wordt er iedere aflevering één chef-kok belicht. Steeds wordt er een nieuwe, boeiende, invalshoek gekozen om een interessant verhaal neer te zetten.

Het is nog anderhalve maand wachten op het tweede seizoen van Chef’s Table, maar het is al wel bekend welke keukens er belicht worden. De chefs zijn namelijk al bekend gemaakt. Zo weten we dat Brazilië, Slovenië, de Verenigde Staten, Mexico en Thailand aangedaan worden. De chef-koks die bezocht worden voor Chef’s Table zijn: Alex Atala (Dom), Ana Ros (Hisa Franko), Dominique Crenn (Atelier Crenn), Enrique Olvera (Pujol), Gagan Anand (Gaggan) en Grand Achatz (Alinea, Next, The Aviary). Tussen haakjes zijn de zaken waar de koks werken of vaak eigenaar van zijn

Seizoen 3 Chef’s Table volgt snel op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van Chef’s Table zal niet heel lang duren. Later dit jaar is seizoen drie namelijk al op Netflix te zien. Dit wordt een special over de Franse keuken. Hier worden vier afleveringen aan gewijd. De meest gerenommeerde Franse chefs zullen in deze reeks aan bod komen. Het vierde seizoen lijkt vervolgens weer meer op de eerste twee. Er worden dan wederom zes afleveringen gemaakt, over zes verschillende chef-koks, met ieder hun eigen verhaal. Dit vierde seizoen van Chef’s Table zal in 2017 op Netflix verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?