Laatste nieuws over Netflix

‘Summertime nu al vernieuwd voor derde seizoen’

De Italiaanse serie Summertime heeft een razendsnelle vernieuwing gekregen van Netflix. Nadat het tweede seizoen begin juni werd toegevoegd aan het aanbod, is nu al duidelijk dat er ook een derde seizoen komt. Fans van de serie kunnen zich dan ook verheugen op gloednieuwe afleveringen.

Italiaanse Original

Met Summertime heeft Netflix een Italiaanse Original te pakken. Het gaat om een romantische dramaserie die gebaseerd is op de roman Three Meters Above the Sky van Federico Moccia. We volgen vijf jongeren tijdens hun vakantie aan de Adriatische kust. Liefst drie maanden verblijven Summer, Ale, Dario, Edo en Sofia op en rond het strand. Daar gaan ze misschien de liefde ontdekken en wie ze nou echt zijn. De serie telt tot op heden zestien afleveringen, maar daar blijft het niet bij.

Vernieuwd

Summertime blijkt nu al razendsnel vernieuwd. Meerdere bronnen uit Italië laten weten dat de serie nieuwe afleveringen krijgt. Daarmee is Summertime al razendsnel vernieuwd. Het tweede seizoen staat tenslotte pas sinds begin juni op Netflix. Ondertussen wachten andere Italiaanse serie met onder meer Luna Nera, Curon en Zero nog altijd op een vernieuwing.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?