Trailers

Survivalthrillerserie Keep Breathing in aantocht: Overleven in wildernis

Eind deze maand komt de spiksplinternieuwe survivalthriller Keep Breathing uit op Netflix en vanaf vandaag kun je een trailer checken van wat je precies te wachten staat. Het belooft een razend spannende serie te worden!

Overleven in de wildernis

Keep Breathing introduceert Liv, die in New York City werkzaam is in de advocatuur. Na een crash met een klein privévliegtuigje moet ze echter uit een heel ander vaatje tappen. Plotseling moet ze namelijk zien te overleven in de Canadese wildernis… Waarbij ze ook nog eens wordt geconfronteerd met demonen uit haar eigen verleden.

Cast en crew

Actrice Melissa Barrera, bekend van onder andere Scream, speelt de hoofdrol in Keep Breathing, die van Liv dus. Martin Gero en Brendan Gall (Blindspot en The Lovebirds) zijn verantwoordelijk voor het script en Maggie Kiley (Dr. Death) en Rebecca Rodriguez (Snowpiercer) zijn de regisseuses. Andere castleden zijn onder meer: Jeff Wilbusch (Unorthodox), Florencia Lozano (One Life to Live), Juan Pablo Espinosa (Narcos) en Austin Stowell (Bridge of Spies).

Keep Breathing op Netflix

Opvallend is dat Keep Breathing geproduceerd is door Warner Brothers Television, dat een flinke vinger in de pap heeft op HBO Max. Toch heeft Netflix de rechten van de survivalserie dus in de wacht gesleept. De aankomende thriller krijgt in totaal zes afleveringen van elk ongeveer een uurtje. Het gehele eerste seizoen van Keep Breathing komt op 28 juli uit op Netflix!

Bekijk de trailer van Keep Breathing

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?