Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 3: Zo gaat het verder tussen Maddie en Cal

Sweet Magnolias seizoen 3 is sinds afgelopen maand op Netflix te bekijken. Aan het einde van het seizoen was te zien dat het er niet goed uitzag voor Cal. Hij wordt opgepakt na een gevecht in het restaurant van Dana Sue. Hoe moet het nu verder met Maddie en Cal? Showrunner Sheryl J. Anderson sprak erover.

Cals woede-uitbarstingen

In het tweede seizoen van Sweet Magnolias werd duidelijk dat Cal in zijn leven te maken heeft gehad met woede-uitbarstingen. “In het eerste seizoen was Cal bijna te mooi om waar te zijn. We wilden laten zien waarom een man zo hard zou werken om charmant, responsief en gemakkelijk in de omgang zou zijn. Niet dat dat niet in zijn hart zit, maar hij doet zijn uiterste best en we wisten van het eerste seizoen al dat hij veel pijn had op basis van zijn eerdere relaties.”

“Terwijl we keken naar alles wat hij had verloren voordat hij Maddie ontmoette, hadden we het over het feit dat een man gebroken zou kunnen zijn. We wilden duidelijk maken dat hij genoeg werk had verzet voordat hij Maddie ontmoette. Dat hij die kant nooit aan Maddie en de kinderen zou laten zien en als die kant ooit zichtbaar zou worden, dat het dan zichtbaar zou worden ter verdediging van Maddie.”

Cal en Maddie

Aan het einde van het tweede seizoen van Sweet Magnolias wordt Cal gearresteerd voor een gevecht in het restaurant. De grote vraag is nu hoe het verder moet met Cal en Maddie. “In een eventueel derde seizoen is het duidelijk dat Cal iets moet onderzoeken.. Bijvoorbeeld waarom hij het verloor terwijl het zo belangrijk was voor hem om zich rustig te houden en welke keuzes hij moet maken voor in de toekomst. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen van wie hij houdt.”

“Het grote probleem voor Maddie is dat ze dacht dat ze een stralende, glanzende, fantastische nieuwe relatie had gevonden. Maar dan strandt ze op dezelfde rotsen als in haar eerste huwelijk. Namelijk woede, gebrek aan eerlijkheid en gebrek aan transparantie. Als we de kans hebben om verder te gaan, moet Maddie een zekere zin van onderzoek doen om erachter te komen hoe ze in een andere relatie terechtkwam waar ze niet de hele waarheid te horen kreeg. Cal haalt onbedoeld veel herinneringen uit haar huwelijk met Bill naar boven”, aldus de showrunner.

Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix

Voor nu is het nog de grote vraag of we ook een derde seizoen gaan krijgen van Sweet Magnolias. De romantische dramaserie is momenteel nog niet vernieuwd voor een derde seizoen. Naar verwachting gaat dat in de komende weken alsnog gebeuren.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Lees ook: De beste romantische dramaseries

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?