Laatste nieuws over Netflix

Talkshow David Letterman keert terug op Netflix

David Letterman seizoen 2

David Letterman keert terug op Netflix met zijn show My Next Guest Needs No Introduction. In de eerste helft van dit jaar leverde de talkshowkoning zes afleveringen van een uur af met bijzondere gasten en in 2019 krijgt dit concept een vervolg.

Pensioen

Eigenlijk was David Letterman al met pensioen, nadat hij in mei 2015 voor het laatst een latenight show presenteerde. Letterman verdween naar de achtergrond, maar Netflix bood hem een kans om terug te keren van zijn pensioen.

Bij Netflix kon hij wederom een talkshow maken en mocht Letterman zelf zijn gasten kiezen. Hij wist President Barack Obama, Howard Stern, George Clooney, Malala Yousafzai, Jay Z en Tina Fey te strikken. De nieuwe show werd gewaardeerd en later zelfs genomineerd voor een Emmy Award.

My Next Guest Needs No Introduction seizoen 2 op Netflix

David Letterman werkt nu aan My Next Guest Needs No Introduction seizoen 2 voor Netflix. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Letterman eenmalig een seizoen voor de streamingdienst zou maken, maar schijnbaar smaakte de samenwerking toch naar meer. Wederom zal Letterman zes verschillende gasten ontvangen, die door hem zijn uitgekozen. Een uur lang zal hij in My Next Guest Needs No Introduction het gesprek aan gaan met zijn gasten. Tijdens het eerste seizoen was te zien dat het niet alleen een interview in een zaal was, maar dat David Letterman zijn gasten ook bezocht op bijzondere locaties.

Wie er in David Letterman’s My Next Guest Needs No Introduction seizoen 2 te gast zullen zijn moet nog bekendgemaakt worden. Het staat al wel vast dat de nieuwe afleveringen in 2019 zullen verschijnen. Dit zal wederom verspreid worden over meerdere maanden. Tijdens het eerste seizoen van My Next Guest Needs No Introduction werd er ongeveer om de maand een nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?