Laatste nieuws over Netflix

The 100 seizoen 6 heeft releasedatum te pakken

Het zesde seizoen van The 100 is door The CW aangekondigd. De Amerikaanse televisiezender heeft het schema bekendgemaakt voor het voorjaar, waardoor duidelijk is wanneer welke series vanaf eind april worden uitgezonden. Daarbij ook The 100. De vraag is nu nog wanneer het seizoen van The 100 op Netflix zal beginnen.

Opnieuw 13 afleveringen

De startdatum in de Verenigde Staten is dinsdag 30 april 2019. Dat is een kleine week later dan in 2018 het geval was met het vijfde seizoen, deze begon namelijk op 24 april 2018. Het zesde seizoen van The 100 bestaat opnieuw uit dertien afleveringen, het is nog niet duidelijk wanneer de laatste episode zal worden uitgezonden. Daarnaast is er ook nog geen zevende seizoen besteld van de serie, al is de kans groot dat het verhaal nog niet voorbij is. The 100 is namelijk één van de beter bekeken series.

Wanneer begint seizoen 6 The 100 op Netflix?

De grote vraag is wel nog wanneer het zesde seizoen van The 100 in Nederland te zien zal zijn op Netflix. Door de deal tussen The CW en Netflix worden veel series binnen een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix uitgezonden. Dat was de afgelopen seizoenen ook het geval voor The 100. Bij het vijfde seizoen kwam iedere aflevering zes dagen na de uitzending op The CW bij ons op Netflix. Mocht dat nu ook het geval zijn, dan is de startdatum in Nederland maandag 6 mei. Hier is door Netflix alleen nog niets over bevestigd, dus kan er ook nog niets met zekerheid worden gezegd.

Wil jij als eerste weten wanneer The 100 seizoen 6 op Netflix begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?