Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist seizoen 7 in maart op Netflix

The Blacklist gaat in maart verder op Netflix. Normaal gesproken verscheen er telkens in januari een nieuw seizoen op de streamingdienst, maar door de coronaperikelen is dit nu twee maanden later. Dan verschijnt het zevende seizoen van de reeks.

Twee maanden later

Door de corona-crisis is het een uniek seizoen. Noodgedwongen zijn er namelijk drie afleveringen minder gemaakt én is de finale op een bijzondere wijze afgerond. De live-action scènes zullen worden afgewisseld met speciale geanimeerde scènes. Op deze manier kon er wel een volwaardige finale worden gemaakt. Wel werd deze later uitgezonden. Dit valt samen met de release van seizoen 7 op Netflix. Op 14 maart zullen alle afleveringen te te zien zijn.

The Blacklist gaat nog lang duur

Daar blijft het niet bij, want de avonturen van Raymond Redding zijn nog lang niet voorbij. The Blacklist is in de Verenigde Staten pas net begonnen aan het achtste seizoen, er is nu al een negende seizoen besteld. The Blacklist was één van de eerste grote series die de streamingdienst aankocht. Iedere aflevering koopt Netflix voor een slordige twee miljoen dollar. Inmiddels loopt dat bedrag dus fors op met negen seizoenen aan afleveringen. Er zijn nu al 155 afleveringen uitgezonden.

The Blacklist seizoen 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?