Laatste nieuws over Netflix

The End of the F***ing World in november terug met seizoen 2

Het tweede seizoen van The End of the F***ing World is officieel aangekondigd door Netflix. De Britse serie van Channel 4 werd begin 2018 een absolute sensatie. De serie van ruwweg drie uur schreeuwde om een vervolg en deze is er nu ook gekomen. Want seizoen twee komt in november.

Bizar verhaal

In het eerste seizoen draaide het om Alyssa en James. De twee trekken erop uit en eigenlijk wil James haar vermoorden. Alyssa wil alleen maar weg omdat ze haar moeder en stiefvader zat is. Ze komen alleen in zo’n bizarre situatie terecht dat ze op de vlucht moeten slaan. Met veel omwegen komen ze bij de vader van Alyssa terecht en weet de politie het tweetal op te sporen. In de eindscene lijkt het compleet mis te gaan met James, alleen doordat het beeld op zwart ging bleef de afloop onbekend.

Alyssa keer terug, James nog een geheim

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat The End of the F***ing World in november terug zal keren voor het tweede seizoen. Daarin is in ieder geval een rol weggelegd voor Alyssa. Of James nog leeft en of hij nog een rol zal spelen in de serie is nog niet naar buiten gebracht. Wel komt er een nieuw personage.

The End of the F***ing World seizoen 2 met Bonnie

Bonnie zal haar intrede doen in The End of the F***ing World seizoen 2. Dit is een buitenbeentje met een moeilijk verleden. Daarnaast heeft ze een mysterieuze connectie met Alyssa. Netflix heeft nu ook bekendgemaakt wat de exacte releasedatum zal zijn, namelijk 5 november.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?