Trailers

The Hangover meets Groundhog Day in Netflix’ Naked

Netflix zet met de Original Film Naked in op succes in het komische genre. Na het bekijken van de trailer lijkt Naked een kruising te worden van de succesvolle komedies The Hangover en Groundhog Day. Naked is vanaf 11 augustus als Netflix Original Film te zien.

In de herhaling

The Hangover scoorde waanzinnig goed. Een groep vrienden organiseerde voor de aanstaande bruidegom een vrijgezellenfeest in Las Vegas. Na een krankzinnige avond was iedereen alles vergeten en erger nog: de bruidegom was in geen velden of wegen te bekennen.

In Groundhog Day beleeft weerman Phil Connors steeds dezelfde dag. Het werd in de jaren negentig een grote hit en Naked lijkt een combinatie van The Hangover en Groundhog Day te zijn geworden. In Naked is de hoofdrol voor Marlon Wayans.

Naked op Netflix

Naked verschijnt 11 augustus op Netflix en daarin zal Marlon als Rob Anderson dezelfde dag steeds weer beleven op de dag dat hij moet trouwen met zijn grote liefde. Rob heeft een groot probleem als hij in adamskostuum wakker wordt in een lift. Hij heeft geen idee hoe hij totaal naakt in de lift terecht is gekomen en het erge is, de liftdeuren gaan nog open ook als er een groep mensen in wil stappen. Natuurlijk raakt Rob in paniek en probeert een oplossing te bedenken.

Steeds als er iets mis gaat, dan wordt de naakte Rob weer wakker in de lift en begint de dag weer van voor af aan. Hij moet er alles aan doen om op tijd, in een pak, aan te komen op zijn eigen bruiloft. Eigenlijk moet dit zo soepel mogelijk verlopen, want hij ligt al erg slecht bij zijn schoonfamilie. Gelukkig krijgt hij voldoende kansen om het juiste te doen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?