Trailers

The Innocent (El Inocente) vierde Harlan Coben-serie op Netflix

El Inocente (The Innocent) is de vierde serie op Netflix gebaseerd op de boeken van Harlan Coben. Wat begon met Safe is inmiddels een flinke lijst aan het worden. De makers van Safe hebben inmiddels The Stranger gemaakt en werken aan Stay Close. The Woods heeft een Poolse versie gekregen en nu is er The Innocent van Spaanse bodem.

Nieuwe nachtmerrie

Het boek the Innocent van Harlan Coben verscheen in 2005. Na negen jaar in de gevangenis lacht het geluk Matt eindelijk toe, of toch niet? Twintig jaar geleden probeerde Matt Hunter een vechtpartij te sussen. Maar er ging daarbij iets behoorlijk mis hij werd zelf opgepakt en veroordeeld voor moord. Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Matt lijkt eindelijk een rooskleurige toekomst tegemoet te zien. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie.

Moord in The Innocent

Matt ontvangt op zijn mobiel compromitterende foto’s van Olivia, zijn vrouw. Een onbekende man begint Matt te schaduwen – en wordt vermoord. Een geliefde non wordt dood aangetroffen. En volgens de politie – onder wie Loren Muse, die Matt nog kent van vroeger – wijzen alle sporen in de richting van een man met een strafblad en minstens één moord op zijn geweten: Matt Hunter. Matt en Olivia’s zo zorgvuldig opgebouwde leven wordt opnieuw ontwricht, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht.

The Innocent wordt El Inocente

Tot zover het boek, want Netflix heeft van The Innocent een Spaanse serie gemaakt: El Inocente. Het verhaal is hetzelfde, maar de personages net iets anders. Zo draait het om Mateo Vidal en niet om Matt. De trailer is alvast verschenen, met daarbij ook de releasedatum. Op 30 april zal het gehele seizoen van El Inocente te zien zijn op Netflix.

Trailer El Inocente

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?