Laatste nieuws over Netflix

Wordt The Order op Netflix de nieuwe The Vampire Diares?

The-Order-Netflix

The Order is de nieuwste serie van Netflix waar we naar uit kunnen gaan kijken. En dat geldt al helemaal voor fans van The Vampire Diaries, want de serie wordt hier nu al mee vergeleken. Het volledige eerste seizoen komt in maart op Netflix.

Hermetische Orde van de Blauwe Roos

In The Order draait het om Jack Morton (gespeeld door Jake Manley). Hij is een eerstejaars student aan Belgrave Universiteit en wil gelijk alles weten over de mythes en verhalen die er rond gaan over de school. Er zou namelijk een Hermetische Orde van de Blauwe Roos zijn. Het wordt afgedaan als een fabeltje, maar niet veel later vindt Jack een blauwe roos op zijn kamer.

Jack Morton op Belgrave Universiteit

Hij komt dan ook al snel bij het geheime genootschap, waar de magie en spanning begint. Want er wacht hem een gevaarlijk spel tussen leven en dood, stuit op familiegeheimen die erg duister zijn en een strijd tussen zwarte magie en weerwolven.

The Order seizoen 1

Het gehele seizoen van The Order komt in één keer op Netflix en wel op 7 maart. Het eerste seizoen bestaat uit tien episodes. The Order is bedacht door Dennis Heaton en Shelley Eriksen, eerder verantwoordelijk voor Ghost Wars en Continuum. De trailer van The Order is al verschenen.