Laatste nieuws over Netflix

The Punisher 2 heeft nieuwe beelden en releasedatum

The Punisher seizoen 2 komt in januari mogelijk als één van de laatste Marvel-series naar Netflix. Het nieuwe seizoen over Frank Castle werd eerder al aangekondigd voor de eerste maand van januari. Samen met nieuwe beelden is nu duidelijk geworden dat de release op vrijdag 18 januari plaats zal vinden.

Sleutelrol voor Karen Page

In aanloop naar het nieuwe seizoen is al naar buiten gebracht dat er een sleutelrol zal zijn voor Karen Page. Het personage dat in meerdere series van The Defenders te zien was, heeft een cruciale rol in het verdere verhaal van Frank Castle. Volgens showrunner Steve Lightfoot was dat overigens nog knap lastig. De opnames waren tegelijk met het derde seizoen van Daredevil. Karen Page, gespeeld door Deborah Ann Woll, had ook daarin een aanzienlijke rol. Ze maakte dan ook aardig wat overuren.

The Punisher seizoen 2

The Punisher was voor het eerst te zien in het tweede seizoen van Daredevil. Zijn entree was zo overtuigend dat er besloten werd om rondom dit personage een losse serie te maken. Het eerste seizoen was zeer gewelddadig en werd met een 8,6 op IMDb na liefst 120.000 stemmen zeer goed ontvangen. Een tweede seizoen werd dan ook razendsnel besteld en zal nu in januari te zien zijn op Netflix.

Slotstuk van Marvel?

In 2019 staat ook nog het derde seizoen van Jessica Jones op de rol. Dat kan wel eens het slotstuk van Marvel op Netflix zijn. De afgelopen maanden werden namelijk Daredevil, Iron Fist en Luke al gecanceld na respectievelijk drie en tweemaal twee seizoenen. Dit besluit kon niet los worden gezien van de aanstaande start van Disney, eigenaar van Marvel, om een eigen streamingdienst te starten. De kans lijkt voorlopig dan ook niet groot dat The Punisher na het tweede seizoen nog een nieuw seizoen zal krijgen.

De teaser van The Punisher seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?