Laatste nieuws over Netflix

The Rain komt terug voor derde én laatste seizoen

The Rain zal komend jaar terugkeren voor het derde seizoen. Dit zal tevens het laatste seizoen zijn van de Deense Netflix Original Serie. Dit is bekendgemaakt via de socials van The Rain. Een vervolg lag na het slot van de tweede campagne voor de hand.

Dodelijke regenbui

Een dodelijke regenbui raasde over Scandinavië en bijna de gehele bevolking is dan ook komen te overlijden. Een aantal mensen was op de hoogte dat er mogelijk wat ergs ging gebeuren, zo ook de ouders van Simone en Rasmus. Die slagen erin de twee kinderen onder te brengen in een bunker, maar halen het zelf niet.

Simone en Rasmus overleven onder de grond, tot het eten op is. Dan pas durven ze zich buiten te begeven en komen in een apocalyptische wereld terecht. Er zijn nog slechts enkele overlevenden en samen gaan ze op pad.

Seizoen 3 slotseizoen The Rain

In mei van dit jaar verscheen het tweede seizoen van The Rain en opnieuw werd deze zeer enthousiast ontvangen. Het seizoen eindigde met een grote cliffhanger, waardoor een derde seizoen er eigenlijk wel moest komen. Netflix heeft niet lang getwijfeld en nu dus al een derde seizoen aangekondigd. Dat blijkt tevens het laatste seizoen te zijn. De slotepisodes zullen in 2020 verschijnen, de verwachting is dat het wederom in het voorjaar zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?