Laatste nieuws over Netflix

The Sinner voorzien van derde seizoen + hoofdrolspeler bekend

The Sinner is officieel vernieuwd voor een derde seizoen. De eerste twee seizoenen van de anthologie-serie waren een groot succes en nu is door USA Network een derde seizoen besteld. Matt Bomer, die we leerden kennen in White Collar als Neal Caffrey, heeft een hoofdrol in het derde seizoen te pakken.

The Sinner met Matt Bomer

The Sinner is een anthologieserie. Dat houdt in dat alle seizoenen een op zichzelf staand verhaal vertellen. Zo werden we in het eerste seizoen meegenomen in het verhaal van Cora Tannetti (Jessica Biel) die een huiveringwekkende moord pleegde. In seizoen 2 stond een moord van Julian Walker (Elisha Henig) centraal. In de serie wordt onderzocht hoe op het eerste oog doodnormale mensen in staat zijn om brute moorden te plegen.

The Sinner seizoen 3 aangekondigd

Op donderdagavond is duidelijk geworden dat USA Network een derde seizoen heeft besteld van The Sinner. In seizoen 3 is een hoofdrol weggelegd voor Matt Bomer die bekend werd voor zijn rol in White Collar. In The Sinner kruipt hij in de huid van Jamie, een inwoner uit Dorchester en aanstaande vader die naar Ambrose kijkt voor ondersteuning in de nasleep van een ongeluk. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) keert dan ook terug voor het nieuwe seizoen.

Door een deal is de serie in Nederland te bekijken bij Netflix. Het is nog onduidelijk wanneer het derde seizoen wordt uitgezonden bij USA Network en wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Sinner seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?