Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead keert terug op Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Walking Dead. De serie keert binnenkort terug op Netflix. Dat nieuws is bekend geworden door een antwoord van de streamingdienst op Twitter. Toen een fan vroeg of de serie ooit terug zou keren op Netflix, beantwoordde de klantenservice de vraag positief.

The Walking Dead

The Walking Dead is één van de Amerikaanse hitseries. De serie vertelt het verhaal van een groep die een zombie-apocalyps hebben overleefd. Het is aan hun om samen te werken om zowel de mensheid als hun eigen leven te beschermen. Al jarenlang is de zombieserie een groot succes en uit een onderzoek van Parrot Analytics is zelfs gebleken dat de serie de meest populaire tv-serie van 2018 was ter wereld.

The Walking Dead keert terug op Netflix

The Walking Dead keert terug op Netflix. Op 13 oktober 2017 moesten we afscheid nemen van de zes seizoenen van The Walking Dead die bij Netflix te bekijken waren. Nu is duidelijk dat de serie ‘snel’ terugkeert bij de streamingdienst. Hoe snel dat is, is nog niet duidelijk. Maar uit meerdere antwoorden van de streamingdienst op Twitter lijkt een terugkeer van The Walking Dead niet lang meer te duren.

Het is daarnaast nog onduidelijk hoeveel seizoenen we dan bij Netflix mogen verwachten. Bij het Amerikaanse AMC is The Walking Dead inmiddels toe aan zijn negende seizoen. In Nederland worden de afleveringen twee dagen na de release bij AMC ook uitgezonden op Fox.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als The Walking Dead weer op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?