Trailers

Trailer Grace and Frankie seizoen 5 verklapt ‘cliffhanger’

Het vijfde seizoen van Grace and Frankie verschijnt op vrijdag 18 januari op Netflix. De trailer van het nieuwe seizoen met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen verklapt alvast dat de dames terug zullen keren naar hun geliefde strandhuis.

Langzaam naar elkaar toe gekropen

Grace en Frankie begonnen als twee dames die niets van elkaar moesten hebben en qua leefwereld ook heel ver uit elkaar lagen. Toen hun mannen bekend maakten dat ze al jaren een relatie hadden, van hun vrouwen wilden scheiden en samen het huwelijksbootje instapten zaten ze noodgedwongen bij elkaar. Stukje bij beetje kwamen ze tot elkander en zijn inmiddels eigenlijk onafscheidelijk.

Grace en Frankie zijn ‘erin geluisd’

Aan het einde van het vierde seizoen werden we op een flinke cliffhanger gepresenteerd. Grace en Frankie waren door hun kinderen erin geluisd en zaten in een bejaardentehuis. Toen ze doorhadden wat er was gebeurd, ontsnapten ze uit het tehuis en gingen terug naar hun strandhuis. Die bleek alleen te zijn verkocht…

Seizoen 5 Grace and Frankie opnieuw 13 afleveringen

In de trailer wordt duidelijk dat ze er uiteindelijk in slagen om het strandhuis terug te veroveren en komen er weer een aantal bekende gezichten langs zoals RuPaul en Nicole Richie. Vanaf 18 januari zullen alle dertien afleveringen van het vijfde seizoen op Netflix te zien zijn.

Bekijk de trailer van Grace and Frankie seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?