Trailers

Trailer Rebel Moon: A Child of Fire; op zoek naar de Bloodaxes

Nog een goede maand en dan debuteert Rebel Moon: A Child of Fire. Dit is het eerste deel van de sci-fi film van Zack Snyder. Tijdens Geeked Week is de langverwachte trailer verschenen en is duidelijk geworden dat we heel veel vuurwerk kunnen verwachten.

Twee films in aantocht

Er komen minimaal twee films, die ook nog eens heel snel na elkaar verschijnen. Op 22 december is het tijd voor Rebel Moon: A Child of Fire. Vervolgens zal op 19 april van het komende jaar het tweede deel worden gelanceerd: The Scargiver. En daar zal het niet bij blijven als het aan Zack Snyder ligt. Hij heeft namelijk nog meer verhalen in petto.

Heerser Balisarius is boos

Maar waar gaat Rebel Moon over? Na een noodlanding op een maan aan de rand van het heelal begint Kora, een vreemdeling met een mysterieus verleden, een nieuw leven bij een vreedzame nederzetting van boeren. Maar ze wordt al snel hun enige hoop op overleving wanneer de meedogenloze heerser Balisarius en zijn wrede gezant, admiraal Noble, ontdekken dat de boeren onbewust hun gewassen hebben verkocht aan de Bloodaxes — de leiders van een felle groep opstandelingen die worden opgejaagd door de Mother World.

Bloodaxes

Kora en Gunnar, een vriendelijke boer die niet veel afweet van oorlog, gaan op zoek naar strijders die bereid zijn hun leven te riskeren om het volk van Veldt te beschermen. Samen reizen ze door verschillende werelden op zoek naar de Bloodaxes. Onderweg verzamelen ze een kleine groep krijgers met een gezamenlijke missie naar vrede en verlossing. Kai, een piloot en huurling; generaal Titus, een legendarische commandant; Nemesis, een meester zwaardvechter; Tarak, een gevangene met een koninklijk verleden; en Milius, een verzetsstrijder.

Legers van de Mother World

Eenmaal terug bij het volk van Veldt ontwaakt Jimmy, een oude gemechaniseerde beschermer, met een nieuw doel. Maar de pas gevormde revolutionairen moeten elkaar eerst leren vertrouwen en als eenheid leren vechten, voordat de legers van de Mother World komen om hen allen te vernietigen. Bekijk nu alvast de trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?