Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 6)

Er gaat tegenwoordig haast geen dag meer voorbij of er wordt een nieuwe Netflix Original aangekondigd. Ook de komende weken worden er weer verschillende Originals toegevoegd aan het aanbod. Onderstaande vier titels gunnen we wat extra aandacht.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Aggretsuko

Vanaf 20 april heeft Netflix er weer een anime-serie bij. Aggretsuko sluit aan in de rij met andere anime-series van Netflix. Zo gingen Castlevania en B: The Beginning Aggretsuko bijvoorbeeld al voor. Aggretsuko draait om de rode panda Retsuko en zij is gefrustreerd door haar ondankbare kantoorbaan. Om de sores van haar werk een beetje vergeten zingt ze buiten kantooruren deahtmetalkaraoke.

Kevin James: Never Don’t Give Up

Kevin James kennen we allemaal als acteur uit bijvoorbeeld The King of Queens en Mal Cop, maar hij staat natuurlijk ook wel eens als cabaretier op het podium. Netflix heeft een standup-special met hem opgenomen en voegt deze op 24 april toe aan het aanbod. Kevin James: Never Don’t Give Up wordt door Netflix omschreven als een gezinsvriendelijke special, waarin onder andere het vaderschap, fans en zijn minachting voor allergieën de revue passeren.

Forgive Us Our Debts

Buiten Italië zal Rimetti a Noi i Nostri Debiti gelanceerd worden als Forgive Us Our Debts. De film gaat over een werkloze man die schulden heeft en dan ook hard geld nodig heeft. Het optreden als repoman biedt uitkomst. Hij gaat aan de slag voor de meedogenloze deurwaarder Franco. Net als Guido wil gaan stoppen met zijn werkzaamheden komt er een laatste klus die wel erg dicht bij komt.

Forgive Us Our Debts verschijnt 4 mei op Netflix

A Little Help With Carol Burnett

Carol Burnett keert terug op het scherm. Burnett, natuurlijk bekend van The Carol Burnett Show, werkt in de nieuwe show samen met jonge kinderen, die geen benul van haar grootse carrière hebben. De generatieverschillen zullen in A Little Help With Carol Burnett uitvergroot worden, met als doel om kinderen en ouders te helpen elkaar te begrijpen.

A Little Help with Carol Burnett is vanaf 4 mei te zien

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?