Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix

Chesapeake Shores seizoen 3 begint op Netflix op 10 augustus, maar wanneer verschijnen de resterende negen afleveringen? Dit uitzendschema laat precies zijn wanneer Chesapeake Shores seizoen 3 uitgezonden wordt op Netflix.

Serie van Hallmark

Chesapeake Shores is een serie van Hallmark en daarom is Netflix afhankelijk van een externe partij wanneer het de afleveringen mag aanbieden in Nederland. Dat gold voor de eerste twee seizoenen, maar ook voor seizoen 3 van Chesapeake Shores.

Lees hier waarom de nieuwe afleveringen nog niet op Netflix zijn verschenen

Uitzendschema Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix

Het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix is handig om in de gaten te houden. Soms verandert de programmering namelijk en dan kan het voorkomen dat er soms een week geen aflevering van Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix verschijnt. De programmering in Amerika kan zelfs vrij kort voor de geplande uitzending nog aangepast worden, waardoor ook het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 3 bij Netflix op de schop gaat.

Dit artikel zal daarom ook wekelijks geüpdatet worden. Niet alleen worden in de loop van het seizoen de titels bekend, maar kunnen dus ook de data wijzigen. Wanneer dat het geval is lees je dat in het onderstaande uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 3. Het derde deel bestaat wederom uit tien afleveringen en daarmee zijn we dus gegarandeerd van tweeënhalve week kijkplezier op Netflix. Seizoen 1 bevatte overigens negen afleveringen. Bij het van start gaan van Chesapeake Shores seizoen 3 was al bekend dat er tijdens de eerste vier weken geen onderbrekingen zullen zijn.

Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix verschijnen:

Aflevering Titel Op Netflix
1 An Open Book 10 augustus
2 The Way We Were 17 augustus
3 The Rock is Going to Roll 24 augustus
4 Once Upon Ever After 31 augustus
5 Love Eventually 7 september
6 Here and There 14 september
7 It’s Just Business 21 september
8 All Our Tomorrows 28 september
9 Missing Peaces… 5 oktober
10 Before a Following Sea 12 oktober

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?