Laatste nieuws over Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 start in mei op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft besloten om het vierde deel in twee delen te knippen, want op social media werd bekendgemaakt dat het eerste deel vanaf eind mei te zien zal zijn.

Kimmy

Al sinds 2015 is Kimmy Schmidt een grote hit op Netflix. Het totaal onwetende en naïeve meisje veroverde de harten van vele kijkers en is inmiddels al toe aan het vierde seizoen. Niet alleen Kimmy valt op in de serie, maar ook andere personages zoals Titus Andromedon.

Unbreakable Kimmy Schmidt viel al meerdere malen in de prijzen. De serie en personages uit Kimmy Schmidt werden veelvuldig genomineerd voor prestigieuze awards. In totaal verzamelde de serie al vijftien awards en werd het sinds seizoen 1 al tachtig keer genomineerd.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 verschijnt 30 mei op Netflix. Dan zal alleen niet het complete seizoen gereleased worden. In een filmpje dat Kimmy op social media plaatste is duidelijk te lezen dat het eerste deel van seizoen 4 vanaf eind mei te zien zal zijn op Netflix. Wanneer het tweede deel van Kimmy Schmidt seizoen 4 op Netflix verwacht wordt is nog niet bekend.

Op 30 mei zullen de eerste zes afleveringen van Kimmy Schmidt seizoen 4 aan het aanbod toegevoegd worden. Uit hoeveel afleveringen het vierde seizoen in totaal zal bestaan is nog niet bekend, maar als we kijken naar het verleden dan is de verwachting dat er later in 2018 nog eens zeven afleveringen volgen. De eerste drie seizoenen bestonden namelijk allemaal uit dertien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?